Begin 2017 kwam de eigenaresse van Beautysalon Natasja naar ons toe. Er ging een tweede beautysalon bij haar in de straat openen!

Zoals altijd maakt concurrentie je scherp! Ook op het gebied van online. Er werd een marketing bureau ingeschakeld om zoekoptimalisatie uit te voeren, maar zoals wij al langer betogen, dat is maar één kant van het verhaal. Marketingbureau’s kijken naar je concurrent, wij kijken naar jou.

Natuurlijk is het reuze belangrijk dat je wordt gevonden, maar wat als je gevonden wordt en je bezoekers kunnen niet wijs worden uit je website? Vanuit HC WebAdvies richten wij ons niet op de inhoud (daar zijn marketing bureau’s veel beter in) maar kijken wij naar de opbouw van je website en hoe toegankelijk je informatie is. Daardoor zorgen wij niet persé dat je wordt gevonden maar dat je bezoekers makkelijk bij je informatie kunnen komen. Met andere woorden, het gaat ons er niet om dat men je  vindt maar dat men op je site blijft!

Wederom hebben wij alles uit de kast gehaald om de bezoeker blijvend te boeien en te verleiden tot de daadwerkelijke aankoop. Tot aan de “pagina niet gevonden” pagina aan toe! Probeer zelf maar op http://beautysalonnatasja.nl/test4/

Uiteindelijk hebben we een frisse, moderne website kunnen realiseren waar de klant heel blij mee is én hebben wij de SEO optimalisatie adviezen van het marketing bureau kunnen implementeren zodat de website weer hoog kan ranken in zoekwoorden.

Heeft u ook een probleem om uw bezoekers te houden op uw website of wilt u profiteren van een vrijblijvend advies? Neem dan snel contact met ons op.