Wellicht overbodig, maar mijn eigen website heb ik natuurlijk ook zelf ontwikkeld. Dus, bij de timmerman hangen thuis de deuren scheef gaat in dit geval niet op.

Op 1 april 2016 heb ik na lang wikken en wegen besloten om mijn eigen (eerste) eenmanszaak op te richten. Naast mijn reguliere baan is websites bouwen en onderhouden namelijk mijn grootste hobby. De laatste jaren heeft dat zich geuit in onbezoldigd webmaster zijn voor Ponyclub de Waaghalsjes en Familiestichting Uit Welke Beker, maar steeds meer mensen kwamen me vragen om ook voor hun bedrijf wat op te zetten. Dus bij dezen!

Een eenmanszaak opzetten klink makkelijker gezegd dan gedaan, maar naast alle rompslomp met papieren en inlezen zijn er natuurlijk ook de leukere kanten. Onder ander dus een heuse eigen website!

Mijn wensen waren heel bescheiden:

  • Responsief en adaptief om zo goed mogelijk op mobiel te tonen. Zelfs Google zal je straffen tegenwoordig als je daar niet op let.
  • Een voorpagina, een portfolio pagina en een contact pagina.
  • Voor de leuk een Twitter stream.

Vind U mijn portfolio uitstralen waar U zelf ook naar op zoek bent voor Uw website, laat me weten via de Contact pagina! Werkelijk alles is mogelijk / bespreekbaar.