Klinische Neuro-Psycho-Immunologie, een mond vol. Uiteindelijk komt het neer op een behandelwijze die de samenhang onderzoekt tussen de psyche, het immuunsysteem en de hersenen en hormonen.

Voor kPNi Nederland, de officiële nederlandse vertegenwoordiging van het internationale kPNi label mochten wij de website verzorgen. Doelgroepen zijn geïnteresseerden, behandelaars en media.

We hebben prachtige functionaliteiten gerealiseerd waardoor bijvoorbeeld behandelaars zich optimaal kunnen profileren met hun bedrijf én waarbij geïnteresseerden deze bedrijven kunnen vergelijken op bijvoorbeeld specialismen. Hierbij maken wij optimaal gebruik van lidmaatschap en abonnement functionaliteiten gekoppeld aan de speciale terugkerende betalingen systeem van Mollie iDeal.

Bijzonder om te vermelden, wat niet vaak voorkomt, is de implementatie van een speciale betaalmuur voor de artikelen waarbij anonieme bezoekers iedere maand één achtergrond artikel gratis kunnen lezen. Na het aanschaffen van een abonnement kan de bezoeker ongelimiteerd achtergrond artikelen lezen.

Spreekt deze website u aan? Neem contact op met ons voor een intake en laat ons u positief verrassen!