Voor pensionstal van Ravenhorst hebben wij gezorgd voor de professionele uitstraling!

Van oudsher is Pensionstal van Ravenhorst, in persoon van Bertus van Ravenhorst, een begrip in Hoevelaken een omstreken als het gaat om de paardensport. Betrokken en bekwaam in alles wat te maken heeft met paarden en pony’s zwaait hij het scepter over zijn pensionstal. Dit alles zonder veel ruchtbaarheid over de exacte locatie en activiteiten. Het zijn tegenwoordig rare tijden als je je druk moet maken over paarden mishandelaars en andere malloten.

Daardoor is het bijzonder dat we van deze paardenstalhouder de opdracht kregen om voor zijn bedrijf feitelijk de huisstijl te bepalen! Dit hebben we natuurlijk meteen opgepakt en ziehier het resultaat! De opdrachtgever wilde graag een professionele uitstraling, iets wat recht doet aan de activiteiten en dienstverlening die hij ontplooit. Dit moest zich uiten in een fris logo. Wij denken dat we het heel goed hebben opgepakt door niet alleen een uniek beeld vast te leggen voor deze pensionstal, maar ook de juiste typografie erbij hebben vastgelegd.

De kunst van logo’s en beeldmerk is altijd om in zo min mogelijk lijnen de essentie van een bedrijf te vatten.

Samen met onze partners van structuurmakers hebben we deze klus geklaard! Het nieuwe logo siert niet alleen de website, de visitekaartjes, maar ondertussen ook het tenue van de medewerkers! Het is nu een kwestie van tijd voordat het logo ook op de paardendekens verschijnt, en dan vooral natuurlijk op de wedstrijd sjabrakjes!

Wilt u ook een unieke uitstraling voor uw bedrijf! Laat het ons weten!