De eerste echte klant van HC WebAdvies! Wellicht een beetje apart om te beginnen met een bedrijf dat zaken doet in het einde, maar wat een fantastische team van gemotiveerde en betrokken uitvaartbegeleiders, algemeen medewerkers en gastdames!

Na een eerste gesprek met Hanne, die de trekker was binnen het bedrijf voor een vernieuwing van de website waren we het al heel snel over eens hoe het moest worden.

Stijlvol maar niet Stijf

Voor een uitvaartcentrum is de juiste uitstraling natuurlijk heel belangrijk. Je wilt jezelf op de kaart zetten, profileren, maar dat mag niet te hard overkomen. Je klanten zijn eigenlijk de nabestaanden die diep in de rouw kunnen zijn. Ook wilden we het gevoel van betrokkenheid die het personeel uitdraagt vatten in de uitstraling van de website. Uiteindelijk is dat goed gelukt, vinden we natuurlijk zelf, door:

  • juiste gebruik van taal, consequent in alle uitingen;
  • grote detail foto’s, geen ‘vooraanzicht van het gebouw’, dat is ‘oude stijl’;
  • strakke vormgeving, zowel in lijnen als in iconografie;
  • simpele navigatie; klanten moeten snel de juiste informatie vinden;

Deze eerste website voor HC WebAdvies is opgezet in samenwerking met Structuurmakers, die voor de mooie professionele foto’s heeft gezorgd. Daar zijn wij, en de klant, heel blij mee.

Kijkt u zelf maar op de website. Ook iets voor u? Laat het ons weten!